Mostafa Magic Show

Het begint op - 20 mei van 15:00 - 17:00
Brasserie, Hempenserweg 29
Leeuwarden, Friesland 8935 BD Nederland

De show van Mostafa is meer dan een Magic Show: Het is een culturele show uit het verre Oosten (India en vooral Bangladesh). Op 12-jarige leeftijd trad Mustafa in dienst bij zijn grootvader Mostafa Rahman, bijgenaamd’ de slimmerik’’, een markt-koopman die goochel- trucs gebruikte om het publiek te lokken. Grootvader Mostafa besloot zijn leergierige pupil verder in de geheimen van de magie in te wijden. Mostafa trad op in o.a. Syrië, Mauritanië, Marokko, Gambia, België en Frankrijk. Sinds 1991 is Mostafa werkzaam in Nederland en heeft opgetreden door het gehele land.

Bent u bewoner van Erasmus en wilt u bij dit optreden zijn in de Brasserie? Wij halen en brengen u graag! Noteer uw gegevens op de intekenlijst op uw buurtkamer, of geef het door aan uw thuiszorg.

De toegang is gratis. Consumpties die u gebruikt rekent u af met contant geld, uw pinpas of uw tag.

We hopen dat u er ook bij bent, want voor alles geldt ons motto:
GEZELLIG, DAT DOEN WE SAMEN!

Stichting t.o.v. Welzijn Erasmus

Meldt u aan voor dit evenement