Wintermarkt, koffie- en broodtafel

Het begint op - 16 december van 14:00 - 18:00
Brasserie, Hempenserweg 29
Leeuwarden, Friesland 8935 BD Nederland

Zondag 16 december hebben we weer een Wintermarkt in en rondom de Brasserie. Vanaf een uur of 14:00 uur is er een kleine Kerstmarkt. Vanaf 15:00 uur is er het koor De Oldies. Ook is er van 15:00 tot 18:00 uur een koffie- en broodtafel voor mensen die zich hiervoor opgeven. Deze komt 12,50 euro te kosten en elke bewoner ontvangt van ons een voucher ter waarde van 7,50 euro. Voor deze prijs krijgt u dan een kop koffie of thee met wat lekkers erbij; een drankje naar keuze met wat hartige hapjes en een broodtafel.

Nodig familie of vrienden uit en geef door met hoeveel personen u komt. Mochten er teveel aanmeldingen komen, dan breiden we deze activiteit uit naar zaterdag 15 december. Opgave kan tot uiterlijk 5 december.

Meldt u aan voor dit evenement