Activiteiten in het Winkeltje

Het Winkeltje Erasmus Leeuwarden

Het Winkeltje is elke dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13:30 tot 16:30 uur. Als u gedurende deze openingstijden een activiteit organiseert in de Brasserie, dan kunnen de deelnemers per activiteit een muntje bij ons kopen voor 1 euro. Hiervoor kunt u een kop koffie of thee bestellen in de Brasserie. De vrijwilligers van onze Stichting staan hierbij graag voor u klaar.

Heeft u zelfgemaakte spullen, welke u graag wilt verkopen, dan kan dit via het Praathuis. Een deel (de hoogte bepalen we in overleg met u) van de opbrengst zal dan ten goede komen van Stichting t.o.v. Welzijn Erasmus.

Heeft u handzame rommelmarktspullen, dan kunt u die ook bij ons brengen in het Praathuis. De gehele opbrengst van deze verkoop is voor Stichting t.o.v. Welzijn Erasmus.