Duo fiets en Riksja

De zomer loopt langzaam aan weer naar z’n eind. We hopen dat het een mooie nazomer wordt en dat het weer het toe laat om er nog even lekker op uit te trekken. U kunt dus nog heerlijk gebruik maken van de duo-fiets. Iedereen mag de fiets gebruiken; (buurt)bewoners, huurders, medewerkers, stagiaires, vrijwilligers, familieleden, etc. Vooralsnog coördineert team Welzijn het gebruik van de duo-fiets. Dus als u een ritje wilt maken of de fiets wilt reserveren meldt dit dan bij ons.

Is er even niemand die met u kan fietsen? Dan is er iedere dinsdagochtend, dinsdagmiddag en woensdagmiddag een vrijwilliger beschikbaar.

Bent u niet in staat om op de duo-fiets te fietsen? Dan is de Riksja een mooi alternatief!
Iedere woensdagmiddag staat de Riksja voor u klaar!Kunt u niet op woensdagmiddag, een andere dag mag ook. De Riksja kan bij team Welzijn worden geboekt.

We hopen dat er veel gebruik van de Duo-fiets en Riksja wordt gemaakt.
Alvast bedankt en lekker genieten van de buitenlucht!!

Team Welzijn 058-2510495