Er op uit met de duo-fiets

Lentekriebels? Het mooie voorjaar komt er weer aan. Dat betekent dat de weersomstandigheden het hopelijk toe laten dat u lekker kunt rijden met de duo-fiets. We willen graag dat er zoveel mogelijk gebruik van de duo-fiets wordt gemaakt. Iedereen mag de fiets gebruiken; bewoners, huurders, medewerkers, stagiaires, vrijwilligers, familieleden, etc. Vooralsnog coördineert Team Welzijn het gebruik van de duo-fiets. Dus als u een ritje wilt maken of de fiets wilt reserveren meld dit dan. Is er even niemand die met u kan fietsen? Dan is er ieder geval dinsdagochtend, dinsdagmiddag en woensdagmiddag een vrijwilliger beschikbaar.

Bent u niet in staat om op de duo-fiets te fietsen? Dan is de Riksja een mooi alternatief!
Ook de Riksja kan bij Team Welzijn worden geboekt.

Nieuwsbrief Erasmus, april 2018