Nationaal Ouderenfonds keert cheque uit aan Stichting

Nationaal Ouderen Fonds

Het Nationaal Ouderenfonds heeft 1000 euro toegekend aan Stichting Welzijn Erasmus voor de organisatie van activiteiten in Erasmus. De cheque werd uitgereikt in de Brasserie tijdens de gezellige familiedag op 15 juli. Er is geld ingezameld door de verkoop van rommelmarkt spullen tijdens evenementen, waarna het Premieplan van het Nationaal Ouderenfonds de opbrengst heeft verdubbeld.

Het Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de OuderenOmbudsman en de kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.