Oproep voor nieuwe vrijwilligers

Erasmus is op zoek naar vrijwilligers die de Brain Trainer of Tovertafel willen bedienen en het spel willen begeleiden op Kleinschalig wonen.

De Brain Trainer
De Brain Trainer is een speciaal voor mensen met dementie ontwikkelde spelcomputer. Het scherm van de BrainTrainer is een zogenaamd aanraakscherm, oftewel een touchscreen. De BrainTrainer bevat vele uiteenlopende spelletjes en opdrachten.

De Tovertafel
De Tovertafel is een interactief spel, dat ouderen in de latere fasen van dementie met elkaar en met hun omgeving verbindt en beweging stimuleert. De spellen, lokken reacties uit en leveren waardevolle momenten op . Het zijn interactieve lichtanimaties die worden geprojecteerd op de huidige eettafel. De animaties reageren op de beweging van handen en armen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Team Welzijn: 058-2510495